Hvem er vi?

Vi er Udviklingsafdelingen hos Jysk Fynske Medier og vi har det tekniske udviklingsansvar for størstedelen af koncernens digitale produkter, herunder 11 dagbladssites, GulogGratis.dk og Deal.dk. Vores platforme er i gang med at blive omskrevet til ny teknologi og det næste år kommer til at gå med relancering af de fleste af vores produkter.
Vores ambition er at skabe en afdeling, hvor man som medarbejder gerne vil være og hvor man hele tiden lærer noget nyt og udvikler sig som person. Dette sker bl.a. ved at arbejde på moderne platforme, give ansvar for produkterne til den enkelte medarbejder og have tillid til, at de kan udfylde dette ansvar.
Det sker også ved at afsøge og afprøve nye teknologier, på vores ”google-dage” som vi har hver anden fredag. Her har udviklerne tid til at eksperimentere, lege og kode for at vi hele tiden er foran på teknologierne.
Her er plads til at fejle, og vi giver hele tiden hinanden feedback på vores arbejde, så afdelingen sammen vokser og får skabt ny viden og erfaringer.